Tilbake til forestillinger

Jakten på Jonas Falch

Bli med på digitalt vandreteater

Etter 10 utsolgte vandringer med begrenset kapasitet vet vi at det er mange som ikke fikk sett oss spille Jakten på Jonas Falch. Svein Terje Kvalvik Eliassen og God strek har laget denne filmversjonen med opptak fra de to siste vandringene. Dermed kan du bli med i fotsporene til Jonas Falch. Bli med. på digitalt vandreteater.

Teaterklubb’81 har gitt publikum sommerteater siden 2014. I år markerer vi at det 200 år siden «Storskaden» der 30 fiskere omkom på havet, nord for Andenes. Den unge skuespilleren Kine Kvalvik Eliassen tar publikum med på en spennende vandring langs verrbakken.

Er historien som har blitt fortalt på Andenes om den grådige Jonas Falch i alle år sann, eller var kjøpmannen fra Sortland en hyggelig fyr som egentlig gjorde mye bra for for folk på Andøya?

Hva hendte egentlig den tirsdagen for 200 år siden. JAKTEN PÅ JONAS FALCH er et vandreteater som tar publikum med på en times tur langs værbakken på Andenes. Bli med på en slags «True-crime-vandring». Her møter du både sagn og mulig sannhet. Du får se sorg og savn hos enker og barn som mistet fedre og brødre på havet. Men ikke alt her virkelighet: Marmelen og draugen blander seg inn i historia. Hva kan de fortelle?

Forteller: Kine Kvalvik Eliassen
Manus: Svein Spjelkavik
Sanger av: Ola Bremnes
Regi og instruksjon er ved Kine Eliassen, Inga Fyhn Nilsen og Kristine Grønbæk Brusdal.
Produsenter Mette Spjelkavik Enoksen og Svein Spjelkavik

Gratis, men fair play. Det er gratis å se filmen, men det er dyrt å lage film og teater selv om vi gjør veldig mye på dugnad. Vi blir kjempeglad dersom du og din familie vippser oss, for eksemper 200 kroner for at hele familien din får gått digitalt vandreteater.

Gå hit for å få mer info om vipps-kampanjen vår.


Se NRK Nordland sitt innslag om vandreteaterer: